Skip to main content

Wij vinden dat jullie bruiloft ook echt moet uitstralen wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Dat is onze filosofie.  Dus tijdens het proces van plannen zullen we altijd deze vragen in gedachten houden. Van welke bruiloft droom je? En wat kunnen we doen om al jullie dromen waar te maken. Daarom is altijd de eerste stap om jullie te leren kennen. Simpelweg omdat jullie wensen belangrijk voor ons zijn.

Als Weddingplanner help ik jullie bij het vinden van de juiste aanbieders die passen bij jullie visie, we maken een reis door de dag die aansluit op jullie tempo en we plannen elk detail zodat alles perfect verloopt op jullie trouwdag.

Het is ook heel belangrijk dat jullie kunnen genieten van de voorpret en het planningsproces dus ook relaxt verloopt. 

Het organiseren van een bruiloft is een uniek moment dus wij willen er een onvergetelijke en plezierige ervaring van maken!

Wij zijn er op jullie big day bij om te zorgen dat alles volgens plan verloopt. We zullen ervoor zorgen dat de verschillende leveranciers op elkaar afgestemd zijn, om oplossingen te zoeken voor eventuele last minute wijzigingen en om al jullie vragen te beantwoorden.

Zodat jullie volop kunnen genieten van jullie unieke dag.

Close Menu

The Castle

Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

 

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com