Skip to main content

About

Vol zorg en aandacht ontwerpen mijn team en ik luxe events, van a tot z voor mensen en merken die verlangen naar een unieke beleving en op zoek zijn naar hoogwaardige en persoonlijke organisatie voor hun event.

Onze specialiteit is om jullie identiteit uit te stralen met gastvrijheid, styling en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Dit op een duurzame manier lokaal gecreëerd en geproduceerd op onze boerderij met honing van onze bijen, eitjes van onze kippen en fruit en noten uit onze boomgaard.

Wij zijn er om te zorgen dat alles volgens plan verloopt. We zullen ervoor zorgen dat de verschillende leveranciers op elkaar afgestemd zijn, om oplossingen te zoeken voor eventuele last minute wijzigingen en om al jullie vragen te beantwoorden.

Zodat jullie volop kunnen genieten van jullie unieke dag.

Als eventplanner help ik jullie bij het vinden van de juiste aanbieders die passen bij jullie visie, we maken een reis door de dag die aansluit op jullie tempo en we plannen elk detail zodat alles perfect verloopt op jullie dag.

Het is ook heel belangrijk dat jullie kunnen genieten van de voorpret en het planningsproces dus ook relaxt verloopt.

Het organiseren van een event is een uniek moment dus wij willen er een onvergetelijke en plezierige ervaring van maken!

High end, elegant
maar vooral gezellig, relaxt en gastvrij.

Contact

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u altijd contact opnemen. We nemen maar een beperkt aantal events aan per jaar dus laten we eerst kijken of er een klik is. Met veel plezier helpen we graag om van jullie event een succes te maken!

info@byloes.com

Adress

Kuilvenweg 6
5752RR Deurne

Connect

welcome@byloes.com

Close Menu

The Castle

Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

 

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com