About

Er staat bij ons altijd wel wat lekkers op het vuur, het liefst met ingrediƫnten uit eigen tuin. Voorop staat de kwaliteit van de producten, lekker van smaak, mooi van kleur en met pure geuren. Met ByLoes organiseer ik events zoals personeelsfeesten en bruiloften op een bijzondere locatie. Daarbij verzorg ik al het eten en drinken voor de dag zodat de gasten niks te kort komen. Lekker eten en drinken in een fijne sfeer, ik hou ervan om mensen in de watten te leggen, horeca zit in mijn bloed.

Door mijn expertise op het gebied van hospitality ben ik daarin breed te vinden. Alles draait om gastvrijheid; ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt en alles tot in de puntjes geregeld is.

Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in een boerderij met een uitgebreide fruitbomengaard waar ik vaak te vinden ben. Van het fruit maak ik vers biologisch sap, stroop, jam of taartjes.

Natuurlijk moet het hele plaatje compleet zijn dus werk ik graag samen met diverse professionals om zo samen het beste resultaat te bereiken! Mijn USP’s zijn vooral mijn kennis over het eten, fine dining, speciale wijnen en de mooiste locatie’s daarvoor vinden!