About

Ik ben Loes Damen en woon samen met mijn gezin nu sinds 2016 in deze woonboerderij in Deurne, met een grote mooie tuin en hoogstam fruitboomgaard.

Gastvrijheid zit in mijn bloed en ik heb al ruim 15 jaar ervaring in de horeca en het organiseren van workshops en events. Er is dan ook niks mooiers dan die kennis en mijn creativiteit in te zetten om een dag tot in de perfectie uit te werken. 

Ik zorg dat alles klopt, locatie, styling, eten en de bediening zodat jullie niks te kort komen en een relaxte en onvergetelijke dag hebben om volop van te genieten!

Carrière 

Restaurant Ons Loes ben ik gestart als onderwerp van mijn scriptie voor mijn HBO opleiding Management Economie en Rechten. Dit heeft bijna 10 jaar succesvol gedraaid en ik vond het daar heerlijk om als gastvrouw het iedereen naar de zin te maken.

Je zult merken dat ik altijd met een cursus of opleiding bezig ben, mijn interesse is erg breed. Mezelf ontwikkelen en kennis vergroten. Ik ben veel bezig met fashion, wat ik ontzettend leuk vind èn kan mezelf mooi maken wat me ook weer helpt als gastvrouw! 

Toen de kinderen geboren werden en we naar deze boerderij verhuisde was het restaurant niet meer te combineren met het moederschap. In de enkele events die ik nu nog doe per jaar, kan ik mijn hart en ziel storten en kan ik al mijn creativiteit kwijt.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen afgerond waar ik dus ook eindeloos over kan vertellen en heel interessant vind:

Allround Fashion Hairstylist Mogeen Amsterdam 2013

Manicure en Gelcolor OPI Helmond 2014

Makeup school House of Orange Amsterdam 2015 – 2016

NL Actief Fitnesstrainer A+B Sport & People Rotterdam 2018 – 2019

Ashtanga Poweryoga docent Sport & People Oss 2018 – 2019

Basismodule Styling Academie Artemis Amsterdam 2018 – 2019

Brain Balance Coach opleiding level 1 Charlotte Labee Rotterdam 2021

Basiscursus Imkeren Nederlandse Bijenhouders Vereniging Deurne 2022

Maar je zult zien, het mooiste vind ik mensen blij maken met lekker eten en drinken op een mooie plek. Genieten…. en denken: “Wat hebben we het toch goed” 🙂