Met ByLoes organiseer ik events zoals personeelsfeesten en bruiloften op een bijzondere locatie. Lekker eten en drinken in een fijne sfeer, ik hou ervan om mensen in de watten te leggen, horeca zit in mijn bloed.

Door mijn expertise op het gebied van hospitality ben ik daarin breed te vinden. Van evenorganisatie tot verkooptrainingen en 1 op 1 coaching. Alles draait om gastvrijheid; ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt en alles tot in de puntjes geregeld is.

Wist je dat? Ik al sinds mijn 18de yoga beoefen? 2 ochtenden in de week geef ik Ashtanga (Power) yoga. Voor mij is het heel belangrijk om naast al het werk ook tijd vrij te maken voor beweging. Het is heel belangrijk om het hoofd leeg te kunnen maken en het lichaam soepel. Door regelmatig ook even je gedachten te ordenen kun je ook veel meer aan in je werk en privé.

Natuurlijk moet het hele plaatje compleet zijn dus werk ik graag samen met diverse professionals om zo samen het beste resultaat te bereiken! Mijn USP’s zijn vooral mijn kennis over het eten, fine dining, speciale wijnen en de mooiste locatie’s daarvoor vinden!